Web Design

УЕБ Дизайн

Web дизайн, изработка на сайт, изработка на корпоративен сайт, изработка на онлайн магазин, редизайн, респонсив дизайн, мобилна версия на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, сайт на Wordpress, сайт на Joomla, лого дизайн, фирмена идентичност

Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и интернет реклама

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Изисквания при използването на бисквитки (cookies)

Знаете ли, че използването на някои видове “бисквитки” (cookies) е свързано с обработка на лични данни, което означава че такъв уеб сайт, трябва да предоставя възможност за получаване на информирано съгласие от страна на потребителите. Освен това, собственика на уеб сайта попада в категорията “администратор на лични данни” и по закон трябва да бъде регистриран в Комисията за защита на личните данни. Такова изискване се основава на чл. 2, ал. 2 и чл. 5, ал. 2, т. 2 от Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), както и чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ).

Какво представляват бисквитките? Бисквитката е пакет информация, изпратена от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър. Бисквитките могат да съдържат произволна информация, избрана от сървъра, и се използват да поддържат състоянието на HTTP транзакциите, които иначе са “без състояние". Обикновено те се използват за удостоверяване самоличността на регистриран потребител на даден уеб сайт като част от процеса на влизане или първоначална регистрация в сайта (постоянни "бисквитки"). Други използват бисквитките за поддържане на “пазарска кошница" за избрани стоки за купуване от даден сайт по време на една сесия (временни “бисквитки"), за персонализация на сайт (представяне на различни страници за различните потребители), и за проследяване на достъпа на отделни потребители до даден сайт ("бисквитки" на първата страна). В практиката има още един вид бисквитки. Това са "бисквитки", използвани от трети страни, например социални мрежи, за да проследят посещенията на потребителите в различни сайтове, в които те рекламират. В този случай, операторът на уеб сайта няма контрол върху "бисквитките" на трети страни.

Ще си кажете лесна работа и ще поставите още един допълнителен бутон. Добре, но с това няма да отговорите в пълен обем на всички изисквания. Не е достатъчно просто да посочите, че използвате бисквитки. Необходимо е да се внесе допълнителна информация, свързана с това, какви точно бисквитки използвате и какво правите с тях, кой управлява получените данни и как потребителите могат да ги премахнат или да се откажат от тях.

Важно е да се отбележи, че трябва да поискате изричното съгласие на потребителите. Не може просто да приемете, че след като някой не възрази срещу използването на бисквитки, той е съгласен с тях. Би било добре да се приеме така, но законово не е правилно. Всеки потребител на вашия уеб сайт, трябва да заяви, че е съгласен с бисквитките, които използвате като натисне някой определен за целта бутон или ръчно да отбележи това в специален онлайн регистър (формуляр). След като веднъж е получено съгласието от определен потребител за използването на бисквитки, не нужно да искате от същия, той отново да потвърди това при неговото повторно или всяко следващо посещение на уеб сайта. Трябва обаче да има възможност, всеки потребител да може да оттегля съгласието си.

Последни разработки

www.radis-group.com - Изграждане на уеб-сайт на Radis Group Corporation

www.vanity.zone - Изграждане на уеб-сайт на Vanity Zone и онлайн маркетинг

www.softsocks.co.uk - Изграждане на фирмeн уеб-сайт и онлайн маркетинг

www.blu-offices.com - Изграждане на уеб-сайт на Blu Offices

www.softsocks.co.uk - Изграждане на фирмeн уеб-сайт и онлайн маркетинг

sparelaxzone.com - Редизайн на уеб-сайтa на SPA и Релакс Център Блясък

magistri.unwe.bg - Изработка на лендинг страница Прием Магистри в УНСС

priem.unwe.bg - Изработка на лендинг страница Прием Бакалаври в УНСС

armirahotel.com - Редизайн на уеб-сайт на Хотел Армира

www.tricosocks.com - SEO Оптимизация за цял свят

www.softsocks.bg -Изработка на електронен магазин на SoftSocks

www.softsocks.bg - Редизайн на фирмeн уеб-сайт на SoftSocks и онлайн маркетинг

Изработка на рекламно-презентационен клип на УНСС "Силата е в нас"

www.sphold.com - Изграждане на корпоративен сайт на Стара планина холд АД

Цялостна онлайн рекламно-маркетингова кампания Прием Магистърски специалности 2016 в УНСС

 

 

ФИРМЕН
уебсайт

- оригинален дизайн
- мобилна съвместимост
- изработка на до 30 страници
- вграждане на до 30 изображения
- новини, промоции
- галерия
- анимиран елемент слайдер
- една езикова версия
- CMS Joomla или Wordpress
- Facebook интергация
- базова оптимизация за Google


Цена: 1320 лв.
(без ДДС)
button
КОРПОРАТИВЕН
уебсайт

- оригинален дизайн
- мобилна съвместимост
- изработка на до 100 страници
- вграждане на до 200 изображения
- продуктов каталог
- новини, промоции
- галерия
- анимиран елемент слайдер
- версии на български и английски
- CMS Joomla или Wordpress
- Facebook интергация
- базова оптимизация за Google ...

Цена: 2200 лв.
(без ДДС)
button
ЕЛЕКТРОНЕН
магазин

- оригинален дизайн
- съвместимост с мобилни устройства
- продуктов каталог
- до 100 продуктови страници
- анимиран елемент слайдер
- модул новинии
- промоции, отстъпки
- администриране на доставка
- наложен платеж, Paypal
- CMS Joomla Virtuemart или Wordpress Woocommerce
- базова оптимизация за Google...

Цена: 1920 лв.
(без ДДС)
button
  • Изисквания при използването на бисквитки (cookies)

    08 Февруари, 2016

    Знаете ли, че използването на някои видове “бисквитки” (cookies) е свързано с обработка на лични данни, което означава че такъв уеб сайт, трябва да предоставя възможност за получаване на информирано съгласие от страна на потребителите. Освен това, собственика на уеб сайта попада в категорията “администратор на лични данни” и по закон трябва да бъде регистриран в Комисията за защита на личните...

    Прочетете още...

  • Нови правила за онлайн търговия

    05 Февруари, 2016

    От 15 февруари в сила влизат нови правила за търговците в Европейския съюз (ЕС), които продават своите стоки и услуги онлайн. Това се основава на Регламент (ЕС) № 524/2013 на Европейския парламент и на Съвета от 21 май 2013 година, относно онлайн решаване на потребителски спорове. Според този регламент, всички търговци в рамките на Европейския съюз, които сключват договори за онлайн продажби...

    Прочетете още...

  • Доколко стария уеб сайт може да ви навреди?

    04 Февруари, 2016

    Разглеждате поредния уеб сайт и забелязвате, че той не е бил актуализиран в продължение на години. Снимките изглеждат остарели, оформлението на сайта не е привлекателно, липсва мобилна интеграция, а функционалностите няма да коментираме. Как постъпва обикновения потребител? В по-голяма част от случаите, не се задържа дълго върху такъв проект, тъй като той с нищо не го е впечатлил, а освен това...

    Прочетете още...

BASIC
пакет

- Дизайн или редизайн на лого
- Уеб дизайн – създаване на нов или редизайн на съществуващ уеб-сайт тип фирмен
- SEO оптимизация - начална
- Поддръжка на уеб-сайт
- Хостинг и и-мейл адрес
- Дизайн на визитка
- Представяне в социалните мрежи


Цена: 160 лв.
(мес. такса)
button
STANDART
пакет

- Дизайн или редизайн на лого
- Уеб дизайн – създаване на нов или редизайн на съществуващ уеб-сайт тип фирмен
- SEO оптимизация
- Поддръжка на уеб-сайт
- Google Analytics
- Корпоративен mail сървър
- Хостинг и домейн
- Дизайн на визитка
- Електронен каталог в .pdf формат ...

Цена: 290 лв.
(мес. такса)
button
PRO
пакет

- Дизайн или редизайн на лого
- Уеб дизайн – създаване на нов или редизайн на съществуващ уеб-сайт
- Съвместимост с мобилни устройства
- SEO оптимизация
- Поддръжка на уеб-сайт
- Google Analytics и пълна статистика
- Корпоративен mail сървър
- Хостинг и домейн
- Дизайн на визитка и фирмени бланки
- Изработка на до 6 банера ...

Цена: 680 лв.
(мес. такса)
button

Какво можем

  • Да направим изключителен, запомнящ се дизайн
  • Да изработим ефектни и сложни анимации
  • Да преработим и вградим под различни форми видео и мултимедия
  • Да програмираме нужната функционалност
  • Да проектираме и програмираме подходящите за Вас уеб-базирани софтуерни приложения
  • Да оптимизираме Вашия сайт така, че да излизате на първи позиции в Гугъл
  • Да изготвим приложения за Фейсбуук и цялостни маркетингови и рекламни кампании
  • Да Ви направим сайт, от който ще ви се "качат акциите" и ще ви донесе популярност и престиж
  • Да работим от сърце и душа и да сме горди с постигнатото