Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Изработка на VirtueМart магазин

Ако търсите бърза изработка на онлайн магазин и сравнително ниска цена, то добър вариант е да се използва VirtueMart.

VirtueMart е платформа за онлайн магазин към Joomla CMS. Препоръчваме VirtueMart когато е необходимо сайтът да има повече функционални модули и по-раздвижен дизайн. VirtueMart има като предимство това, че е безплатна и има множество готови безплатни и платени модули, които може да се добавят. За съжаление в България няма много разработени готови съвместими модули на системите за онлайн разплащания и Joomla VirtueMart. VirtueMart магазинът може да се оптимизира много добре за Google.

Съществуват голям брой готови темплейти за  VirtueMart. Няма обаче никаква предварителна гаранция, че ако се избере готов темплейт, той ще функционира добре, а това е ключов фактор за изработката на онлайн магазин. Имали сме много случаи, котато темплейтът трябва да се преправи, а сме имали и такива, когато единственият начин е магазинът да се направи наново.  Ако решите да ползвате готов темплейт за Joomla VirtueMart, то силно Ви съветваме да изберем темплейта заедно и да го тестваме подробно, преди да започнем работа по изработката на онлайн магазина.

Предпочитаме да изработим онлайн магазина Ви с уникален дизайн и Ваш собствен темплейт за Joomla VirtueMart. Това е оптималното маркетингово решение и функционалност, а цената няма да бъде много по-висока. Също ще Ви спести бъдещи проблеми и средства.

 

Цена за изработка на VirtueМart магазин

Цената за изработка на онлайн магазин с използване на CMS система Joomla и VirtueMart се определя според функционалността на всеки отделен магазин. Цените за VirtueМart магазини с уникален дизайн започват от 2400 лева (без ДДС).

Ако се използва готов темплейт, може да се постигне по-ниска цена. Както е възможно и цената да стане по-висока, ако трябва да се преработва дизайна и функционалността на темплейта. Също така, е възможно впоследствие да се открият бъгове, които не са видни в началото на работата. При изработка на онлайн нагазин с готов темплейт за Joomla VirtueMart обикновено работим с цена на час.

 

Примери за онлайн магазин с Joomla VirtueMart

Пример за продуктов сайт с онлайн магазин на Joomla VirtueMart

Пример за продуктов сайт с онлайн магазин на Joomla VirtueMart

Пример за електронен магазин към корпоративен сайт

ИПример за електронен магазин към корпоративен сайт
 

Примерен онлайн магазин за продажба на електроуреди

Примерен онлайн магазин за продажба на електроуредиимерен сайт

Примерен онлайн магазин на моден бутик Мон Шер

Изработка на онлайн магазин с VirtueMart - Бутик Мон Шер
 

 


Ако се нуждаете от изработка на онлайн магазин, не се колебайте да се свържете с нас!

на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел: 088 763 06 90