Web Design

Уеб дизайн

Web дизайн, изработка на сайт, изработка на онлайн магазин, изработка на фирмен сайт, изработка на корпоративен сайт, редизайн, поддръжка на уеб сайт, Wordpress сайт, лого дизайн, корпоративна идентичност

Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Изработка на Woocommerce магазин

Ако търсите бърза изработка и сравнително евтин онлайн магазин, то Ви препоръчваме изработка на Woocommerce магазин.

Woocommerce е платформа за онлайн магазин към Wordpress. Това е предпочитаната от нас, а и в целия свят CMS платформа за изработка на онлайн магазин на ниска цена. Предимствата на Woocommerce са множеството готови плъгини за допълнителна функционалност, голяма част от тях - безплатни. 

При онлайн магазин с Woocommerce най-лесно и евтино се интегрират електронни плащания с карти, а за България има готови плъгини и за ePay.bg и Easypay. 

Woocommerce има също интеграция с Еконт.

Woocommerce магазинът може да се оптимизира много добре за Google.

Има огромен брой готови теми за Woocommerce. Някои от темите са доста добри, други са бъгави и в последствие се оказва, яе онлайн магазинът трябва да се направи наново. Ако решите да ползвате готова тема за WordPress Woocommerce, то силно Ви съветваме да я изберем заедно и да я тестваме подробно, преди да направим онлайн магазина. 

Ние предпочитаме сами да разработим темата за WordPress и Woocommerce, според Вашите конкретни нужди и със специално изработен за Вас дизайн. Това няма да Ви струва много повече, но ще Ви спести много бъдещи проблеми.

Дори и да търсите не съвсем стандартно решение за електронен магазин, то Woocommerce има изключително голям брой разработени плъгини и теми. Ако случайно не намерим готово решение, то Woocommerce може сравнително лесно да се модифицира и препрограмира.

Woocommerce платформата има огромен брой приложения. Може да се използва както за стандартен онлайн магазин, така и за букинг система, за сайт на хотел с резервационна система, за сайт за продажба на автомобили, за сайт на фирма за недвижими имоти и още десетки други приложения.

Цена за изработка на Woocommerce магазин

Цената за изработка на онлайн магазин s Woocommerce е според всеки спецификата на всеки сайт. Цените за онлайн Woocommerce магазини с уникален дизайн започват от 2400 лева (без ДДС).

Вариант е да се използва готова тема. Има много и доста добри теми за Woocommerce. Ако се използва готова тема, цената може да бъде по-ниска, но има вероятност готовата тема да има бъгове, които в повечето случаи няма как да се видят първоначално. При изработка на сайт с готова тема обикновено работим с цена на час.

 

Примери за онлайн магазин с Woocommerce

Пример за сайт за автомобили с платформата Woocommerce

Изработка на онлайн магазин с Woocommerce- пример3

Пример за Woocommerce сайт за поръчки на едро

Изработка на корпоративен сайт с онлайн магазин - пример 2
 

Примерен Woocommerce магазин за продажба на електроуреди

Изработка на онлайн магазин с Woocommerce - примерен сайт

Примерен Woocommerce магазин за продажба на мебели

Изработка на онлайн магазин с Woocommerce - пример 1
 

 


Ако се нуждаете от изработка на онлайн магазин, не се колебайте да се свържете с нас!

на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел: 088 763 06 90