Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Изработка на Woocommerce магазин

Ако търсите бърза изработка и сравнително евтин онлайн магазин, то Ви препоръчваме изработка на Woocommerce магазин.

Woocommerce е платформа за онлайн магазин към Wordpress. Това е предпочитаната от нас, а и в целия свят CMS платформа за изработка на онлайн магазин на ниска цена. Предимствата на Woocommerce са множеството готови плъгини за допълнителна функционалност, голяма част от тях - безплатни. 

При онлайн магазин с Woocommerce най-лесно и евтино се интегрират електронни плащания с карти, а за България има готови плъгини и за ePay.bg и Easypay. 

Woocommerce има също интеграция с Еконт.

Woocommerce магазинът може да се оптимизира много добре за Google.

Има огромен брой готови теми за Woocommerce. Някои от темите са доста добри, други са бъгави и в последствие се оказва, яе онлайн магазинът трябва да се направи наново. Ако решите да ползвате готова тема за WordPress Woocommerce, то силно Ви съветваме да я изберем заедно и да я тестваме подробно, преди да направим онлайн магазина. 

Ние предпочитаме сами да разработим темата за WordPress и Woocommerce, според Вашите конкретни нужди и със специално изработен за Вас дизайн. Това няма да Ви струва много повече, но ще Ви спести много бъдещи проблеми.

Дори и да търсите не съвсем стандартно решение за електронен магазин, то Woocommerce има изключително голям брой разработени плъгини и теми. Ако случайно не намерим готово решение, то Woocommerce може сравнително лесно да се модифицира и препрограмира.

Woocommerce платформата има огромен брой приложения. Може да се използва както за стандартен онлайн магазин, така и за букинг система, за сайт на хотел с резервационна система, за сайт за продажба на автомобили, за сайт на фирма за недвижими имоти и още десетки други приложения.

Цена за изработка на Woocommerce магазин

Цената за изработка на онлайн магазин s Woocommerce е според всеки спецификата на всеки сайт. Цените за онлайн Woocommerce магазини с уникален дизайн започват от 2400 лева (без ДДС).

Вариант е да се използва готова тема. Има много и доста добри теми за Woocommerce. Ако се използва готова тема, цената може да бъде по-ниска, но има вероятност готовата тема да има бъгове, които в повечето случаи няма как да се видят първоначално. При изработка на сайт с готова тема обикновено работим с цена на час.

 

Примери за онлайн магазин с Woocommerce

Пример за сайт за автомобили с платформата Woocommerce

Изработка на онлайн магазин с Woocommerce- пример3

Пример за Woocommerce сайт за поръчки на едро

Изработка на корпоративен сайт с онлайн магазин - пример 2
 

Примерен Woocommerce магазин за продажба на електроуреди

Изработка на онлайн магазин с Woocommerce - примерен сайт

Примерен Woocommerce магазин за продажба на мебели

Изработка на онлайн магазин с Woocommerce - пример 1
 

 


Ако се нуждаете от изработка на онлайн магазин, не се колебайте да се свържете с нас!

на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел: 088 763 06 90