Web Design

Уеб дизайн

Web дизайн, изработка на сайт, изработка на онлайн магазин, изработка на фирмен сайт, изработка на корпоративен сайт, редизайн, поддръжка на уеб сайт, Wordpress сайт, лого дизайн, корпоративна идентичност

Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Поддръжка на уеб сайт

 

С гордост можем да заявим, че поддържаме дългогодишни отношения с почти всички наши клиенти. Поддръжката на уеб сайт и другите съпътстващи онлайн услуги, които им предоставяме, гарантират добра, работеща за тях система и сигурност, че могат да разчитат на професионално отношение и обслужване.

Поддръжката на уеб сайта, параметрите и услугите, включени в нея, са индивидуални и се определят според вида сайт, състоянието му и сумата, която Вие желаете да вложите, като изберете между индивидуални пакетни цени, измежду които да изберете. От голямо значение за цената за поддръжка на сайта Ви е типът на уеб-сайта, технологиите, с които е изграден, големината му и броя на езиковите версии.

Поддръжката уебсайт, която предлагаме стандартно включва хостинг, мейл сървър, техническо обслужване, промяна на информация в уеб сайта и консултиране.

Много наши клиенти ползват вариант поддръжка с включена SEO оптимизация, което им гарантира добро позициониране при търсене в Google и поддържане на постигнатите позиции.

Също така към поддръжката на уеб сайт може да се добави поддръжка на страница във Facebook и други социални мрежи, управление на платена реклама във Фейсбук, Google Adwords и други онлайн маркетингови услуги.

А ако желаете, можем да поемем Вашето цялостно представяне онлайн, за да имате пълна гаранция, че Интернет работи за Вас.

 

Вижте още: поддръжка на Joomla сайтподдръжка на WordPress сайт,

 

Ако се нуждаете от поддръжка за Вашия уеб-сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви изготвим индивидуални пакетни предложения:

на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел: 088 763 06 90