Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Поддръжка на уеб сайт

 

С гордост можем да заявим, че поддържаме дългогодишни отношения с почти всички наши клиенти. Поддръжката на уеб сайт и другите съпътстващи онлайн услуги, които им предоставяме, гарантират добра, работеща за тях система и сигурност, че могат да разчитат на професионално отношение и обслужване.

Поддръжката на уеб сайта, параметрите и услугите, включени в нея, са индивидуални и се определят според вида сайт, състоянието му и сумата, която Вие желаете да вложите, като изберете между индивидуални пакетни цени, измежду които да изберете. От голямо значение за цената за поддръжка на сайта Ви е типът на уеб-сайта, технологиите, с които е изграден, големината му и броя на езиковите версии.

Поддръжката уебсайт, която предлагаме стандартно включва хостинг, мейл сървър, техническо обслужване, промяна на информация в уеб сайта и консултиране.

Много наши клиенти ползват вариант поддръжка с включена SEO оптимизация, което им гарантира добро позициониране при търсене в Google и поддържане на постигнатите позиции.

Също така към поддръжката на уеб сайт може да се добави поддръжка на страница във Facebook и други социални мрежи, управление на платена реклама във Фейсбук, Google Adwords и други онлайн маркетингови услуги.

А ако желаете, можем да поемем Вашето цялостно представяне онлайн, за да имате пълна гаранция, че Интернет работи за Вас.

 

Вижте още: поддръжка на Joomla сайтподдръжка на WordPress сайт,

 

Ако се нуждаете от поддръжка за Вашия уеб-сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви изготвим индивидуални пакетни предложения:

на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел: 088 763 06 90