Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Изработка на уеб сайт - въпроси и отговори

 

Как стартира изработката на уеб сайт?


Процесът по изработката на сайт стартира, когато се свържете с нас и ни изпратите Вашето запитване. Необходима ни е възможно най-много първоначална информация за сайта, който желаете да изработим за Вас. Ако не разполагате с точно писмено задание, то можете да изпратите примерен сайт, на база на който да Ви изготвим примерна оферта. Добре ще бъде първо да разгледате примерните ни цени за изработка на сайт, за да имате представа в какъв ценови диапазон работим.  След като получим Вашето запитване, ще се свържем с Вас по телефона, за да осъществим първоначален контакт и обсъдим детайли.  Ако заданието Ви за изработка на сайт е по-особено, или преценим, че не сте особено наясно от какво се нуждаете, или че можем да Ви предложим нещо по-добро, от първоначално заявеното, то ще бъде необходимо  да проведем първоначална среща.
 Според заданието, ще Ви предложим един или различни варианти на работа, из между които да си изберете най-подходящия за вас и ценова оферта,  а след потвърждение от Ваша страна, ще Ви изпратим договор.
След това започва процесът на изработка на уеб сайта.Колко време отнема изработката на уеб сайта?

 

Времето за изработката на всеки тип сайт е различно. Изработката на  фирмен сайт на Wordpress до 30 информационни страници отнема 2-3 седмици ако е с уникален дизайн и може да бъде няколко дни, ако се използва готова тема за Wordpress. Изработката на един сложен, програмиран сайт със специфична фуккционалност може да отнеме месеци.
 Ако бързате и не разполагате с много време, ще направим всичко възможно да изработим уеб сайта максимално бързо. Това може да повлияе върху цената за изработка, тъй като е възможно да ги забавим други проекти за сметка на Вашия.
За да работим максимално бързо и за да Ви предложим оптимална цена, то ни е необходимо да имаме цялата информация, която желаете да публикуваме в сайта, в рамките на няколко дни след стартиране на работата. Ако не успеете да предоставите цялата необходима информация (текстове, изображения, други специфични данни), то може да Ви предадем части от сайта непопълнени и да е неонходимо Вие сами да попълвате информацията. Предпочитаме обаче да Ви предадем сайта в максимално завършен вид първоначално, за да сме сигурни, че всичко е направено по възможно най-добрия начин.  


Какви са условията на плащане?


Ние изискваме 50% депозит от стойността на изработката на сайта в момента на стартиране на проекта. Оставащите 50% се заплащат при предаването на готовия продукт и официалното му публикуване онлайн. Плащането е по банков път.


Каква ще бъде цената на уеб сайта?


За да придобиете по-добра представа каква ще бъде цената на сайта Ви, можете първо да разгледате нашите пакетни цени за изработка на сайт. Посочените цени са за стандартен тип сайтове. Ние подхождаме към всеки клиент индивидуално и ще изготвим за Вас индивидуална оферта за изработката на сайта, за поддръжката му и други услуги в областта на уеб дизайна и онлайн маркетинга, които биха били подходящи за Вашия проект.


Как ще мода да следя работата по изработката на сайта?


Когато сме готови с първоначалния проект за дизайна на уеб сайта и структурата му, ние ще Ви изпратим линк, чрез който ще можете да следите и по-нататъшната работа. По всчко време ще можете да наблюдавате създаването на сайта в реално време.


Какви материали трябва да подготвите?


Първи етап: Първоначално при стартиране на работата за изработката на проект за уеб сайта Ви, са ни необходими: лого в качествен формат, информация за фирмата Ви или информация по темата на уеб сайта - презентация, текстово педставяне, стар уеб сайт или други, откъдето да извлечем първоначални текстове за проекта за сайта Ви. Ще ни бъдат необходими няколко хубави и качествени изображения в голям формат (минимум 1920 пиксела). Ако не разполагате с такива, можем да използваме закупени изображения.
Втори етап: Пълнене на сайта с информация. В рамките на няколко дни след стартиране на работата по изработката на сайта, ще ни бъде необходима цялата информация - текстове, снимков материал, видео, таблици, графики и други, които желаете да публикуваме в сайта първоначално. Необходимо е информацията да бъде предоставена по раздели (менюта), подредена, и в разбираем вид (например снимките да са наименовани с имената на продуктите).