Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Ценности

 

Ние избираме клиентите си. Ние считаме, че за да се получи качествен продукт, не трябва за има никакво недоверие и негативно отношение и у двете страни. Предпочитаме да не работим с клиенти, които подхождат със съмнение и недоверие към нас. Не работим също с хора, които не са наясно какво искат и не приемат нашата помощ за това. Не работим с клиенти, които не ценят труда ни. Не се опитваме също по никакъв начин да задържим клиенти, които не желаят да работят с нас.

 

Не правим компромис в качеството за сметка на по-ниска цена. Макар че можем да измислим варианти за сайт на много ниска цена, не го правим. Държим нашите продукти да са възможно най-добри откъм визия, качество и функционалност. Затова влагаме много интелект, опит и труд. Даваме си сметка, че продуктите, които правим, работят както за клиентите ни, така и за нас. Те са реклама и за двете страни, затова не можем да си позволим компромиси.

 

Държим на коректността и точността. Полагаме максимални усилия да бъдем точни и коректни с клиентите си, откъм защита на предоставената информация, спазване на уговорените срокове, бърза реакция при проблемни ситуации. Държим към нас да се отнасят по същия начин, отнася се и до точността в плащанията.

 

Държим на диалога с клиентите ни. Ние знаем, че за всеки проблем може да се намери решение. Диалогът е начинът да се избегнат недоразумения, съмнения и проблеми. Както и да ви предложим най-добрите решения. Ние не искаме клиентите ни да останат неудовлетворени от това, за което са платили. Както и ние, ако чувстваме, че сме работили много, а не са го оценили. Държим на диалога във всеки етап на нашата работа.

 

Отдаденост. Индивидуалният подход, познаването на клиента и нуждите му са начин за нас да направим по-добър и функционален продукт. Опознаването, в процеса на работа, малко или много води до лично отношение и влагане на повече от обикновен труд.

 

Обвързаност. Предпочитаме да не се разделяме с клиентите си след като изпълним поръчката. Ние чувстваме нещата, които правим като наши собствени, защото влагаме много желание и любов в работата си. Много често, когато клиентите са оставени да се оправят сами, не могат да го направят достатъчно добре и дори един много добър продукт, може да изгуби ефективността си след време. Ние предпочитаме да поддържаме връзка и клиентите си, под различни форми:  поддръжка, периодични апдейти, помощ и консултации. Това е сигурност и спокойствие за тях, работа за нас и гаранция за добър и успешен продукт във времето.

 

Винаги се стремим към най-доброто в това, което правим. И винаги има нещо повече.