Web Design

Уеб дизайн

Web дизайн, изработка на сайт, изработка на онлайн магазин, изработка на фирмен сайт, изработка на корпоративен сайт, редизайн, поддръжка на уеб сайт, Wordpress сайт, лого дизайн, корпоративна идентичност

Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Ценности

 

Ние избираме клиентите си. Ние считаме, че за да се получи качествен продукт, не трябва за има никакво недоверие и негативно отношение и у двете страни. Предпочитаме да не работим с клиенти, които подхождат със съмнение и недоверие към нас. Не работим също с хора, които не са наясно какво искат и не приемат нашата помощ за това. Не работим с клиенти, които не ценят труда ни. Не се опитваме също по никакъв начин да задържим клиенти, които не желаят да работят с нас.

 

Не правим компромис в качеството за сметка на по-ниска цена. Макар че можем да измислим варианти за сайт на много ниска цена, не го правим. Държим нашите продукти да са възможно най-добри откъм визия, качество и функционалност. Затова влагаме много интелект, опит и труд. Даваме си сметка, че продуктите, които правим, работят както за клиентите ни, така и за нас. Те са реклама и за двете страни, затова не можем да си позволим компромиси.

 

Държим на коректността и точността. Полагаме максимални усилия да бъдем точни и коректни с клиентите си, откъм защита на предоставената информация, спазване на уговорените срокове, бърза реакция при проблемни ситуации. Държим към нас да се отнасят по същия начин, отнася се и до точността в плащанията.

 

Държим на диалога с клиентите ни. Ние знаем, че за всеки проблем може да се намери решение. Диалогът е начинът да се избегнат недоразумения, съмнения и проблеми. Както и да ви предложим най-добрите решения. Ние не искаме клиентите ни да останат неудовлетворени от това, за което са платили. Както и ние, ако чувстваме, че сме работили много, а не са го оценили. Държим на диалога във всеки етап на нашата работа.

 

Отдаденост. Индивидуалният подход, познаването на клиента и нуждите му са начин за нас да направим по-добър и функционален продукт. Опознаването, в процеса на работа, малко или много води до лично отношение и влагане на повече от обикновен труд.

 

Обвързаност. Предпочитаме да не се разделяме с клиентите си след като изпълним поръчката. Ние чувстваме нещата, които правим като наши собствени, защото влагаме много желание и любов в работата си. Много често, когато клиентите са оставени да се оправят сами, не могат да го направят достатъчно добре и дори един много добър продукт, може да изгуби ефективността си след време. Ние предпочитаме да поддържаме връзка и клиентите си, под различни форми:  поддръжка, периодични апдейти, помощ и консултации. Това е сигурност и спокойствие за тях, работа за нас и гаранция за добър и успешен продукт във времето.

 

Винаги се стремим към най-доброто в това, което правим. И винаги има нещо повече.