Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и дигитален маркетинг

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Често задавани въпроси

 

 1. Въпроси и отговори за изработката на сайтИзработка на уеб сайт - Въпроси и отговори

 

2. Колко струва един сайт?

Цената е индивидуална и зависи от обема на сайта, сложността, броя и вида на елементите, желаната функционалност, дали са използвани готови неща или са програмирани и др. Можем да ви дадем цена само след проведен разговор с вас.

За запитвания: 0887 630 690 ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

... вижте още    Пакетни цени |  Цена на уеб сайт |   Цени и срокове

 

3. Имам стар сайт, може ли да се обнови?

Уеб технологиите се развиват много бързо. Дори и да сте имали супер модерен и атрактивен сайт преди пет години, той вече е остарял откъм технологии, визия, функционалност. Има варианти всеки стар сайт да се преработи, но почти винаги възможностите са ограничени. Освен това преработката може да се окаже по-скъпа от създаването на нов, а постигнатите резултати да са по-лоши от изграждане на нов сайт.

 

4. Какво е домейн и хостинг?

Домейн е адреса на сайта в интернет /www.site.com/. Хостинг е място на сървър, където е се намира сайта. Домейнът се свързва с хостинга посредством DNS-и /неймсървъри/

 

5. Имам купен домейн, мога ли да го ползвам?

Да, но ако се сменя хостинга трябва да имате достъп до административния панел на домейна.

 

6. Имам купен хостинг, мога ли да го ползвам?

Да, ако има подходящи параметри. Фирми, от които имаме добри впечатления за предлаганите услуги са:

ICN, Суперхостинг

Имаме опит с популярни хостинг компании, които работят на много високи цени, но хостингът при тях има много проблеми и отнема много часове докато уеб сайтът започне да функционира. Ако имате закупен хостинг и държите да го ползвате, повече от два часа работа по инсталиране на сайт се заплаща допълнително. Обикновено една инсталация протича за 15 минути.

 

7. Предлагате ли регистрация на домейн?

Можем да ви предложим услуга да ви регистрираме домейн при фирма регистрант за популярните домейни с разширения .com, .net, .org, .eu и др. Цената е същата, както и  при фирмата регистрант /20-25 лева на година/ + таксата за банковия превод. Домейни с разширение .bg, струвават около 58 лева на година.

 

8. Предлагате ли хостинг?

Предлагаме хостинг само за наши клиенти. Ползваме споделени и риселърски хостинги при ICN. 

 

9. Предоставяте ли авторски права?

Да. За всички продукти и елементи, които сме разработили специално за Вас и за които сте си платили. Включително и някои работни файлове, ако са Ви необходими. Това влиза в договорената обща цена и не се заплаща допълнително. В това число влизат и графични елементи, лога, анимации.

Не можем да Ви дадем права за неща, които не сме разработили, като например използвани готови софтуерни модули.